Over Vetico Food

Een wereld aan
verpakkingsmachines

We werken als co-packer op acht locaties met talloze dry-foodproducten. Nog naakt of al verpakt, en van petfood tot confectionery. Je kunt je voorstellen dat we over een wereld aan verpakkingsmachines beschikken – en dus snel voor je aan de slag kunnen. Ook hebben we bewust gekozen voor één superspecialisme: bulk verpakken naar consumenteenheden.

Van ontwerp en realisatie tot en met inkoop en financiering: Vetipak, a Vetico Company, biedt alle aspecten van co-packing op het allerhoogste niveau. Niet voor niets zijn we sinds 1997 uitgegroeid tot een autoriteit op de Europese markt.

Food experience

Aandacht voor jouw product

Voedselveiligheid

Volgens de hoogste eisen

Tal van A-merken en private labels hebben ons hun vertrouwen gegeven met hun foodproducten. Dat zegt eigenlijk alles: we hebben onze zaken op het gebied van voedselveiligheid uitstekend op orde. We werken in geconditioneerde fabrieken met state-of-the-art faciliteiten, altijd volgens de hoogste eisen in de markt.

Als het om naakte producten gaat, verpakken we die in speciale compartimenten in primaire verpakkingen. Daardoor is kruiscontaminatie uitgesloten. Ook monitoren we voor, tijdens en na het proces de ruimte continu op productresten, hygiëne en de aanwezigheid van micro-organismen.

Vetico’s Innovation Center

Een oplossing op maat,
zo duurzaam mogelijk

Heb je een andere verpakkingsoplossing nodig dan onze huidige 45 lijnen? Geen probleem. Bij voldoende volume ontwikkelen en bouwen ’we in ons Innovation Center een customer centric solution. Onze aanpak: buiten de kaders denken en waar mogelijk de nieuwste software, vision, AI en robottechnologie toepassen.

Ook denken onze verpakkingstechnologen in het Innovation Center met je mee over de duurzaamste verpakking, vaak met hulp van onze gespecialiseerde verpakkingsleveranciers.

Innovation Center