Over Vetico Care

Van duurzaam technisch ontwerp
tot en met luxe verpakking

We bieden alle aspecten van co-packing voor A-merken en private labels op het gebied van home, body en personal care. En dan alleen op het allerhoogste niveau. Dat begint bij een duurzaam technisch ontwerp en eindigt bij de luxe verpakking die je producten verdienen. We denken zelfs nog later in de supply chain met je mee.

Je kunt het complete verpakkingsproces met een gerust hart toevertrouwen aan Vetipak, a Vetico company. Sinds 1997 zijn we namelijk uitgegroeid tot een van de grootste contract packers van Europa.

Care experience

Zorg voor jouw product

Verpakkingsoplossingen

Kom maar met die uitdaging

De beste verpakkingsoplossingen? Die bedenken en ontwikkelen we samen. Met jou als opdrachtgever natuurlijk, én met medewerkers, leveranciers, kennisinstituten en andere partners. Want samen maken we pas echt het verschil.

Het resultaat kan een flexibele lijn zijn voor seizoensgebonden producten, waarmee we eenvoudig kunnen opschalen en afschalen. Of een dedicated oplossing die we zelf bouwen, met onze rigid box-technologie voor luxe (geschenk)verpakkingen bijvoorbeeld.

Kortom: kom maar met die uitdaging.

Vetico’s Innovation Center

Een customer centric solution
met kleinere CO2-footprint

Veel luxe en promotionele verpakkingen maken we handmatig. Gaat het om grote volumes of repeterende opdrachten? Dan bedenken en bouwen we een customer centric solution in ons Innovation Center. Daarbij maken we gebruik van mechanisering, robotisering, vision-technieken en AI, zodat verpakkingslijnen efficiënter en nóg beter worden.

Ook gidsen onze verpakkingstechnologen in het Innovation Center je door the jungle of sustainablity. We ontwerpen de duurzaamst mogelijke verpakking voor jouw toepassing en helpen je zo op weg naar een kleinere CO2-footprint. Zelfs over het logistieke proces denken we mee, want ook daar valt veel duurzaamheidswinst te behalen.

Innovation Center